Blijf op de hoogte:

Onbezorgd met de auto op vakantie?

Daar sta je dan langs de snelweg in Frankrijk….. Met een autoverzekering of doorlopende reisverzekering bij Bergman Postma is hier gelukkig snel wat aan te doen.   Bij de meeste autoverzekeringen kun je pechhulp meeverzekeren, zowel in Nederland als in Europa. Door te bellen met het noodnummer van de verzekeraar zorgt deze dat een lokaal bedrijf snel… Lees meer »

Sparen of aflossen

Sparen, aflossen of investeren in duurzaamheid?

  Sparen, aflossen of investeren in duurzaamheid? Als je meer inkomsten hebt dan uitgaven, houd je geld over. Maar wat doe je ermee? Sparen, je hypotheek aflossen of je huis verduurzamen? Het is een vraag waar geen vast antwoord op te geven valt. Wil je de belangrijkste voor- en nadelen van deze drie opties weten?… Lees meer »

bergman-postma-post-jongebestuurders

Schadevrije jaren en jonge bestuurders

  Schadevrije jaren en jonge bestuurders Jonge bestuurders betalen vaak een hoge premie voor de autoverzekering. Geregeld krijgen wij vragen of de auto op naam van de ouders verzekerd kan worden. En of het mogelijk is om opgebouwde schadevrije jaren te schenken. Wil jij weten hoe dit werkt in de praktijk? Lees dan even verder…. Lees meer »

Het nut van een rechtsbijstandverzekering

Het nut van een rechtsbijstandverzekering De buurman wil gaan uitbouwen en haalt daarmee letterlijk het (zon)licht uit je ogen. Mag dat zomaar? Kan je er wat tegen doen? Ja, dat kan met een rechtsbijstandverzekering. Wil jij weten of een rechtsbijstandverzekering een goede oplossing voor jou? Lees dan even verder. Gelijk hebben betekent niet altijd gelijk… Lees meer »

Tips voor een snelle schadeafwikkeling

Tips voor een snelle schadeafwikkeling Met jouw verzekeringspakket bij NH1816 ben jij goed verzekerd tegen schade. Een schade is altijd vervelend, ook al ben je goed verzekerd. Uiteraard staan wij voor jou klaar als je schade hebt en proberen wij jouw schade zo snel en eenvoudig mogelijk af te wikkelen. Wil jij weten wat je… Lees meer »

Hot item: de aflossingsvrije hypotheek

Had jij op 31-12-2012 reeds een hypotheek? Dan heb je onder voorwaarden nog recht op een aflossingsvrije hypotheek voor een deel van de totale hypotheek. De afgelopen periode is in de media veel gezegd en geschreven over de aflossingsvrije hypotheek. In dit artikel geven wij onze mening hierover. Is het zoals deskundigen roepen nu echt… Lees meer »