#ms-container-b4f2e4-6a.ms-container–background:before { background-color: transparent; }

Corona virus

Beste relatie,

Wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen naar al onze relaties en hun naasten, maar ook als werkgever. Dit betekent dat wij vanaf maandag 16 maart thuis werken. Ons kantoor aan de Westereems 14 is voorlopig gesloten. 

Hierbij willen wij jou graag informeren over hoe wij omgaan met de uitbraak van het corona virus.

Middels online werkplekken kunnen wij goed thuiswerken. Voor al jouw vragen, wijzigingen, aanvragen en mutaties zijn wij telefonisch en per mail gewoon bereikbaar. Omdat banken en verzekeraars ook met de deze situatie te maken hebben verwachten wij in enkele situaties wel langere doorlooptijden. Wij hopen op jouw begrip voor deze situatie.

Het kan voorkomen dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Onze telefooncentrale wordt doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van 1 van ons. Als wij jouw oproep missen dan verzoek wij je om een bericht in te spreken op ons antwoordapparaat, wij bellen jou dan uiteraard z.s.m. terug.

Daarnaast beperken wij onze afspraken tot alleen de strikt noodzakelijke afspraken. Wij zullen onze afspraken proberen zoveel mogelijk telefonisch te doen of verplaatsen, uiteraard in overleg met jou. 

Wij wensen eenieder vooral gezondheid toe de komende tijd. Zodra er veranderingen in onze werkwijze aan de orde zijn en/of ons kantoor weer open gaat zullen wij dit melden op onze website.

Bergman & Postma Financieel Advies

#ms-container-66dd99-4d.ms-container–background:before { background-color: transparent; } @media screen and (max-width: 39.9375em) { #ms-container-66dd99-4d { padding-top: 1rem; padding-bottom: 1rem; } } @media screen and (min-width: 40em) and (max-width: 63.9375em) { #ms-container-66dd99-4d { padding-top: 2rem; padding-bottom: 2rem; } } @media screen and (min-width: 64em) { #ms-container-66dd99-4d { padding-top: 2rem; padding-bottom: 2rem; } }