Pexels Photo 3184292

Houd je hypotheek opnieuw tegen het licht

Bergman Postma hypotheken

Een korte introductie video over hoe wij te werk gaan.

Een huis kopen is een belangrijke mijlpaal. Voordat je de sleutels van jouw nieuwe huis hebt, moet er het één en ander geregeld worden. Bergman Postma doet dat voor jou. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is zodat jij van jouw nieuwe huis kunt genieten.

‘Een hypotheek die bij je past en waarvan je alle ins en outs begrijpt.’

Bergman Postma regelt dat voor jou

advies

Welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, hangt af van een aantal keuzes. Welke rentevorm past het beste bij jou? Wat is het meest verstandig qua aflosvorm en hoeveel ga je aflossen? Dat alles zetten we voor je op een rij en maken we inzichtelijk. Zodat je begrijpt waarop wij ons advies baseren en je precies weet waar je voor kiest. Wij geven jou onafhankelijk hypotheekadvies waarbij we rekening houden met jouw wensen, de fiscale spelregels en de mogelijkheden van de verschillende producten op de markt.

Bemiddeling

Als ons advies is afgerond vragen wij voor jou de hypotheekofferte aan. Wij helpen jou met de benodigde stukken die de geldverstrekker wil ontvangen voor de beoordeling van jouw hypotheekaanvraag. Door onze ruime ervaring weten wij goed welke geldverstrekker welke documenten wil ontvangen. Wij zorgen ervoor dat de geldverstrekker jouw aanvraag tijdig beoordeeld. Tijdens dit traject onderhouden wij ook de contacten met de taxateur, de notaris en de makelaar.

Wijzigingen

Je kunt niet alleen bij ons terecht als je een woning koopt. Ook als je al een hypotheek hebt helpen wij jou graag als jouw rentevastperiode afloopt, je erover denkt om extra te lenen voor een verbouwing of voor een second opinion over jouw huidige situatie.

Klik hier voor onafhankelijk hypotheekadvies

wij zijn dichtbij

Van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

anderen lezen ook

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken