Header Bergman Postma1

Houd je hypotheek opnieuw tegen het licht

Lees hier verder
Lees hier verder

Bergman Postma onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Bergman & Postma geven wij jou onafhankelijk hypotheekadvies. Alleen met onafhankelijk advies krijg jij de best passende hypotheek. Dit bespaart jou veel geld tijdens de looptijd van jouw hypotheek.


“een onafhankelijk hypotheekadviseur is volledig vrij in zijn keuzes en kan jou het beste product adviseren”


Onafhankelijk hypotheekadvies

Een adviseur of een advieskantoor is onafhankelijk als er geen verplichtingen zijn om bepaalde producten af te sluiten. Als je een nieuwe auto wilt kopen en je gaat naar een merkdealer dan zal deze merkdealer jou alleen adviseren over de beste auto die hij verkoopt. Zo werkt het ook met hypotheken bij een bank. Bij verreweg de meeste banken wordt er alleen gekeken naar een hypotheek van die bank. Bergman & Postma doet dit anders. Eerst geven wij advies over de samenstelling van jouw hypotheek. Daarna vergelijken wij ongeveer 25 aanbieders op onder andere prijs en voorwaarden. Hierdoor kunnen wij in 99% van de gevallen een betere aanbieding doen dan de bank die alleen zijn eigen product verkoopt.

Ongebonden bemiddelaar

Bergman & Postma is een ongebonden bemiddelaar. Dit betekent dat wij geen contractuele verplichtingen hebben met geldverstrekkers of verzekeraars om daar hypotheken onder te brengen. Ook zijn wij zelf volledig eigenaar van ons bedrijf. Wij hebben geen aandelen uitgegeven of leningen lopen waardoor partijen invloed zouden kunnen uitoefenen op ons beleid. Wij zijn dus vrij om jou het beste advies te geven.

Prijs onafhankelijk advies

De meeste banken die alleen hun eigen product verkopen vragen jou minder geld voor het hypotheekadvies. De reden dat wij meer vragen voor ons hypotheekadvies is dat wij ook meer doen voor jou. Wij adviseren immers ook voor jou de beste geldverstrekker. Hiermee kunnen wij ondanks de iets hogere advieskosten een product adviseren met een lagere rente en dus lagere maandlasten. Dit geldt al vanaf een renteverschil van 0,05%. In de praktijk zijn de renteverschillen groter en jouw besparing daarmee ook. Onafhankelijk advies is daarom het goedkoopste en het beste advies.

Dsc00050

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken