Over ons

De financiële keuzes die je als ondernemer maakt, hebben direct invloed op jou als ondernemer, op je bedrijf en je gezin. Hypotheken, investeringen, bedrijfsrisico’s, je pensioen: het zijn belangrijke én ingewikkelde zaken. Verwacht van Bergman Postma inzicht, advies dat past bij jou en volledige ontzorging.

‘Dromen voor nu en later’

Door inzicht weet je de juiste keuzes te maken. Voor nu. En vooral voor later. Wij denken met je mee in jouw (financiële) doelen in jouw leven:

Hoe staan de zaken ervoor?

Wil jij nog steeds hetzelfde of veranderen je plannen? 

Welke wensen heb jij voor jouw huis of bedrijfspand?

Hoe geniet jij van je oude dag? En gaat je partner samen met jou met pensioen?

Reizen, studerende kinderen, een scheiding: wat komt er verder op je pad? 

Bij ons krijg je tijd en aandacht

Maar je persoonlijke situatie, die deel je niet zomaar met iemand. Daar is vertrouwen voor nodig, over en weer. Voor ons, Michel Bergman en Peter Postma, is aandacht voor jou belangrijk. Wij gaan namelijk voor een langdurige relatie, gebaseerd op onderling vertrouwen. Michel en Peter nemen alle tijd voor je en luisteren goed naar wat jij wilt. 

Kf20269
Bij ons heb je altijd persoonlijk contact

Jouw persoonlijk financieel plan

Als we weten waar jij van droomt, kunnen we samen jouw persoonlijk financieel plan maken. Door de jaren heen hebben we geregeld contact. Door het plan te updaten, zorgen we dat je op het juiste spoor blijft. En dat jouw financiële producten blijven passen bij jouw situatie.

Modern kantoor met traditionele waarden

Bergman Postma is een modern financieel adviesbureau in Sneek. Met traditionele normen en waarden: betrokkenheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact. Michel en Peter startten hun kantoor in 2009. Inmiddels bestaat het team uit meerdere collega’s met ieder een eigen expertise. En ieder met liefde voor ons vak en 100% eerlijkheid. 

Wij staan voor je klaar. Bel, app of mail. En wil je een afspraak maken? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Sneek.

wij zijn dichtbij

Van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken