Michel Bergman

Mede-eigenaar van Bergman & Postma

Gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening


“Klanten verdienen het beste advies”


Als financieel– en verzekeringsadviseur, leerde Michel Bergman de kneepjes van het vak en ontwikkelde hij zich snel. De samenwerking met Peter Postma biedt hem de kans om de financiële dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Michel is gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening.

Sparringpartner

“Klanten verdienen het beste advies. Door mijn jarenlange ervaring kan ik klanten hoge kwaliteit bieden. In de loop der jaren leerde ik heel veel ondernemingen van binnenuit kennen. Ik ontwikkelde daarmee ook een eigen visie op ondernemerschap en bedrijfsvoering. Ik voel me daardoor betrokken bij wat er in ondernemingen speelt en treed graag op als sparringpartner.”

Peter Postma

Mede-eigenaar van Bergman & Postma

Gespecialiseerd in hypotheken en financiën


“De financiële gids met hart voor de klanten”


Met zijn jarenlange ervaring als adviseur op het gebied van pensioenen, lijfrentes en levensverzekeringen  is Peter Postma met recht een ‘financiële gids’. Al zijn opgedane ervaring, visie en kennis zet hij nu in voor zijn eigen bedrijf en klanten. De samenwerking met Michel Bergman biedt hem de kans een verdiepingsslag te maken en zich verder te specialiseren.

Financiële gids

“Voor veel mensen voelt de financiële wereld aan als een jungle. Met mijn ervaring en vakkennis ben ik een financiële gids met hart voor mijn klanten. Ik maak de verschillende keuzemogelijkheden inzichtelijk en voorzie mijn klanten daarmee van het beste advies.”


Saskia van der Weide

Bergmanpostma.saskia.blog 1

Gespecialiseerd in particuliere verzekeringen


“Ik help graag en ik vind het leuk om naar oplossingen te zoeken.”


Tijdens haar eerste baan als directiesecretaresse bij een verzekeringskantoor maakte ze kennis met het verzekeringsvak. Het boeide haar en via een avondstudie haalde ze haar diploma’s. “Nu kon ik daadwerkelijk aan de slag in de verzekeringen en het bleek mij ook echt te liggen. Ik help graag mensen op weg en ik vind het leuk de beste oplossingen voor hen te vinden.”

Ervaring opdoen

De afgelopen drie jaar werkte ze voor een grote verzekeraar op diverse afdelingen.
“Zo’n grote organisatie is een stuk anoniemer. Ik had hier geen contact meer met particuliere klanten maar met tussenpersonen. Het was goed om die ervaring op te doen, ik heb er veel van geleerd.”

Vak eerlijk uitoefenen

Ze voelt zich thuis in het team van Bergman Postma: “De sfeer is goed en de lijnen zijn kort. We hebben veel contact met elkaar. Ik kan me vinden in de manier waarop wij hier met klanten omgaan: warm en persoonlijk. Het vak eerlijk uitoefenen, daar draait alles om. Daar sta ik voor 100% achter.”

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken