Pexels Photo 3184292

Risico’s horen bij ondernemen, dat weet je.

Speciaal voor ondernemers

Je bent een gedreven ondernemer, werkt vanuit je hart. Door te doen wat jij het liefste doet, verdien jij je geld. En dat in balans met wat je verder belangrijk vindt in het leven. Als het leven je voor de wind gaat, wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Als slimme ondernemer is het daarom belangrijk om een aantal zaken goed te regelen. 

‘Als het leven je voor de wind gaat, wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan’

Zorgeloos ondernemen

Dit wil je goed geregeld hebben:

Een vangnet, mocht je arbeidsongeschikt raken

Het beheren en groeien van je vermogen

Een pensioen waarvan je écht kan genieten 

Jouw situatie bij arbeidsongeschiktheid

Stel, je raakt arbeidsongeschikt. Hoe heb jij je inkomsten dan geregeld? “Bij het starten van mijn bedrijf heb ik een AOV afgesloten”, zei een ondernemer laatst. Wat bleek uit de kleine lettertjes? Als hij zijn eigen werk niet meer doen, kreeg hij niets. Wij kijken graag naar de arbeidsongeschiktheidverzekering met jou. Het risico is te groot om zelf te dragen. Je wilt namelijk absoluut ergens op terugvallen als je arbeidsongeschikt raakt. 

Zonder zorgen met pensioen

Wanneer wil jij met pensioen? En hoeveel heb je al opgebouwd en hoeveel heb je nog nodig? Als je nog jong bent, lijkt het soms een ver-van-mijn-bed-show. Maar als jij na je pensioen wilt genieten. Doen wat je altijd al deed. Fijn wonen, lekker eten en mooie reizen maken. Dan is het goed om daar al vroeg naar te kijken. 

Vermogen beheren en laten groeien

Je bedrijf groeit. En ook je vermogen. Maar wat doe je ermee? Behouden of laten groeien? Investeren of op de bank zetten? En doe je dat in je bedrijf of privé? Welke risico’s loop je dan? Het is soms lastig kiezen. Ons advies: bekijk samen met je adviseur wat het beste bij jou past. Dan kun je het daarna direct regelen. 

Tot in de kleine lettertjes goed geregeld

Advies op dit gebied is maatwerk. Maar dan weet je wel zeker dat jouw zaken goed geregeld zijn. Tot in de kleine lettertjes. Wij leggen je graag uit wat we voor jou kunnen doen. Wanneer neem je contact met ons op?

wij zijn dichtbij

Van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

anderen lezen ook:

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken