Tino Schurer, directeur ZONklaar

ZONklaar is specialist in het reinigen en repareren van zonwering, zeilen en boottenten en heeft alle bedrijfsverzekeringen sinds 2013 afgesloten via Bergman & Postma Financieel Advies.

ZonKlaar bergmanpostma
Tino Zonklaar

‘Je slaapt als ondernemer een stuk rustiger als je weet dat alles goed is geregeld’

“Als ondernemer en als mens ben ik blij dat ik in 2013 in zee ben gegaan met Bergman & Postma Financieel Advies. Onze situatie ten aanzien van diverse risico’s en bedrijfsverzekeringen was ondermaats. Zaken die bij ons nooit zouden voorkomen waren goed verzekerd terwijl zaken die er wel toe doen onverzekerd waren, eenvoudigweg omdat ze niet waren gesignaleerd door andere adviseurs.

Zowel Peter Postma als Michel Bergman nemen de tijd om zich echt te verdiepen in de specifieke bedrijfsrisico’s. Met veel kennis, passie en heldere uitleg hebben we stap voor stap alle zaken besproken en beoordeeld. Alle voorkomende risico’s zijn geanalyseerd en al dan niet verzekerd. Peter en Michel houden zich niet bezig met het ‘verkopen van verzekeringen’. Ze zijn bezig om jou, als klant, van de beste adviezen te voorzien. Dat geeft heel veel vertrouwen. Peter, Michel en ook hun medewerkers, zijn altijd aanspreekbaar en staan altijd voor je klaar. Het hele bedrijf straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Ik kan hen iedereen aanbevelen.

Bergman & Postma Financieel Advies stopt niet bij het verzekeren van je bedrijf, zo is ons gebleken. Inmiddels is mijn compagnon eigenaar van een prachtige nieuwe woning waarvoor Peter het hele financiële traject heeft begeleid. Michel is iemand met een brede ontwikkeling, zijn algemene kennis is van een zeer hoog niveau. Tegenwoordig klankborden wij vaak over uiteenlopende onderwerpen

“Je slaapt als ondernemer een stuk rustiger als je weet dat alles goed is geregeld. Het zorgt voor zoveel balans, rust en vertrouwen dat dit doorstroomt binnen onze hele organisatie.”

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken