Michel

Michel Bergman
Michel

Mede-eigenaar van Bergman & Postma

Specialist in risicobeheer & zakelijk adviseur


“Jij, als mijn klant, verdient het beste advies”


Ik voel me betrokken bij wat er in jouw onderneming speelt. Ik heb, als financieel- en verzekeringsadviseur, veel bedrijven van binnenuit leren kennen. Zo ontwikkelde ik een eigen visie op ondernemerschap en bedrijfsvoering.

Sinds het bestaan van Bergman Postma is ons doel financiële dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Ik treed daarbij graag op als sparringpartner. Zoals ik graag geholpen wil worden, zo zet ik mij voor jou in.

Peter

Kf10057 Gemiddeld
Peter

Mede-eigenaar van Bergman & Postma

Specialist in financieel advies & hypotheken


“Elke dag met de beste intentie het beste doen voor jou”


Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen financiële rust te geven. Want ik ben ervan overtuigd dat je met financiële rust een veel fijner leven ervaart.

Misschien lijkt de financiële wereld soms voor jou een jungle. Met mijn ervaring en vakkennis ben ik een financiële gids. Met hart voor mijn klanten. Ik maak verschillende keuzemogelijkheden inzichtelijk en voorzie je daarmee van het beste advies.


Saskia

Kf10203 Gemiddeld
Saskia

Specialist in particuliere verzekeringen


“Weten waar je aan toe bent, wat je kunt verwachten”


Ik vind persoonlijk contact belangrijk en wil graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. De manier waarop wij bij Bergman Postma met klanten omgaan, kan ik me helemaal in vinden. Het contact is warm en persoonlijk.

Ik vind het leuk om jou als klant verder te helpen; de beste oplossing voor je te vinden. Het vak eerlijk uitoefenen, daar draait alles om. En daar sta ik voor 100% achter.

jolanda

Kf10243 Gemiddeld
Jolanda

Specialist in particuliere verzekeringen


“Van betekenis zijn door verzekeringen van A tot Z goed te regelen, ook de vragen en claims”


Met jou in gesprek gaan, risico’s inventariseren en daar een passende oplossing voor vinden. Dat vind ik het mooiste van mijn rol als verzekeringsadviseur. Doordat we een ‘klein’ kantoor zijn, spreken we elkaar veel. En leer ik jou als klant ook echt kennen.

Dat persoonlijke contact, dat vind ik erg prettig werken. Het vormt de basis van goede service en passend advies. Zodat jij als klant een goed en vertrouwd gevoel hebt over de zaken die je bij ons onderbrengt.

Ronald

Kf10012 Gemiddeld
Ronald

Specialist in zakelijke verzekeringen


“Samen onderzoeken wat bij jou past qua risicodekking”


Op basis van de goede, duidelijke informatie de juiste keuzes maken. Dat is wat ik belangrijk vind voor jou. Niet alles is te verzekeren. Goedkoop is niet altijd goed, maar alles verzekeren ook niet. Belangrijk is dus altijd te bekijken wat het beste bij jou past qua risicodekking.

Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk. Je kunt erop vertrouwen dat je zaken goed geregeld zijn, mocht er een keer een schade ontstaan. Ook dan ben ik je vertrouwde aanspreekpunt.

Sabine

Sabine
Sabine

Administratief medewerker verzekeringen


“Optimale klanttevredenheid met oog voor detail en persoonlijk contact.”


Administratieve werkzaamheden doe ik met oog op details en persoonlijk klantcontact.

Ik leer jou en je bedrijf graag kennen, zodat het vertrouwen over en weer goed zit.

Ik ondersteun de zakelijke adviseurs en dit geeft mij motivatie om door te leren als specialist zakelijke verzekeringen.

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken