Bergman Postma2

Risico’s horen bij ondernemen, dat weet je.

Zorgeloos ondernemen

Risico’s horen bij ondernemen, dat weet je. En dat die risico’s invloed hebben op de continuïteit van je bedrijf is bekend. Denk aan brand, aansprakelijkheid of zorgen die horen bij het hebben van personeel. Maar ook: pak jij het investeren in een pand slim aan? Is je pensioen goed geregeld en is dat voldoende voor jou en je partner? 

‘Bergman & Postma ontzorgt je op het gebied van financiële producten en verzekeringen’

Financiële rust en zekerheid

Allerlei zaken die, naast je werkzaamheden, misschien niet direct je aandacht hebben. Maar ze zijn wel belangrijk. Hoe heb jij die zaken geregeld voor nu en voor later? Onze missie is jou ontzorgen op het gebied van financiële producten en verzekeringen. Weten dat je alles slim geregeld hebt voor jezelf als ondernemer, voor je onderneming én privé.

Onze werkwijze

Ga je de samenwerking met ons aan, dan starten we met de Risicoscan. Die maakt duidelijk welke gevaren je loopt:

We starten met een risicoscan van jouw bedrijf

We maken een scan van je medewerkers en de bedrijfsactiviteiten

We inventariseren jouw huidige verzekeringen

We presenteren onze bevindingen

We geven advies over het afdekken van risico’s

Er zijn risico’s waarbij het voordehand ligt ze te verzekeren. Soms is het slim een risico mee te nemen in je begroting. Wellicht loop jij ook risico’s die je bij de oorzaak kan aanpakken: voorkomen is beter dan genezen.

Je bedrijf onder een vergrootglas

Alle bouwstenen van je bedrijf en de risico’s die zich in elk onderdeel kunnen voordoen, nemen wij dus onder de loep. Samen kijken we naar je bedrijf. En naar wat jouw wensen zijn. Voor je onderneming, voor jezelf en hoe je dat tot nu toe hebt geregeld. Als we alle risico’s en wensen in kaart hebben, kijken we samen naar hoe we dit het beste aanpakken.

Vertrouwen hebben en geven

Wij willen met jou langdurig een samenwerking aangaan. Eén die is gebaseerd op onderling vertrouwen. Je ontkomt in onze samenleving niet aan het belang van geld en het beschermen van jouw bezit. Voor vertrouwd advies kun je dan het beste bij een professional terecht. Een partij die voor jouw belang opkomt, het overzicht bewaart en zorgt dat alles soepel verloopt. Wij zijn graag die partij voor jou. 

wij zijn dichtbij

Van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

anderen lezen ook:

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken