Bas Jillings en Tjarda de Boer

Bas Jillings en Tjarda de Boer kochten een nieuwbouwwoning in Folsgare. Peter Postma hielp hen met het afsluiten van de hypotheek en onderhandelde namens hen met de makelaar.

‘Je krijgt echt het beste product tegen de meest scherpe rente’

Bergmanpostma hypotheken

Tjarda de Boer:
“Bas was al jaren naar alle tevredenheid klant bij Bergman & Postma Financieel Advies. Dus toen we een huis op het oog hadden klopten we voor hypotheekadvies bij Peter aan. Peter ontdekte dat het koopcontract niet correct opgesteld was. Daardoor zouden we geen hypotheek met Nederlandse Hypotheek Garantie (NHG) kunnen krijgen. Door bemiddeling van Peter met de makelaar is de koopovereenkomst zo aangepast dat we toch een hypotheek met NHG konden krijgen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Het scheelt ons behoorlijk wat geld. Daarnaast heb je met NHG een vangnet, mocht er in de loop der jaren iets tegenzitten, zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid. De NHG is ook van belang mocht de aannemer failliet gaan. In dat geval ben je ervan verzekerd dat een andere aannemer het huis tegen dezelfde prijs zal afbouwen.”

Bas Jillings:
“We zijn heel erg blij met de bemiddeling van Peter. Ik zag het niet zo positief in. Er gingen een aantal dingen mis en dan weet je niet hoe dat nog goed moet komen. Maar Peter belt gewoon met zo’n makelaar, hij is gewend om dit soort gesprekken te voeren. Wat Peter doet is veel meer dan wat een bank of hypotheekverstrekker voor je zou doen. Hij zorgt er gewoon voor dat alles in orde komt. Hij maakt het hele proces transparant en inzichtelijk, je kijkt gewoon mee naar de rentestanden op het beeldscherm. Alle documenten en formaliteiten waren snel op orde. Daardoor verliep de communicatie met onze hypotheekverstrekker razendsnel. Peter doet datgene wat het beste voor jou is, je krijgt echt het beste product tegen de meest scherpe rente.”

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken