Header Bergman Postma1

financieel advies geeft grip op je toekomst

Toekomst

Pensioen, geldzaken, je hypotheek. Er zijn maar weinig mensen die zich daar graag mee bezighouden. We schuiven het liever voor ons uit. Dat is begrijpelijk, maar wel jammer. Sterker nog: je kop in het zand steken kan geld kosten. We geven je 5 goede redenen om financieel advies in te winnen bij een deskundige.  En daarvoor kun je natuurlijk ook bij ons terecht!

  1. Je voorkomt financiële problemen Of je nu een gezin hebt, in- of uitwonende kinderen, of single bent? Het geeft houvast en rust om je financiële toekomst veilig stellen. Dat kan door je huidige financiële situatie vast te stellen. Op basis daarvan geven wij je de beste opties om financiële problemen in de toekomst te voorkomen.
  2. Een plan voor later Om op langere termijn financiële zekerheid te hebben, is het nodig om reserves op te bouwen. Een financieel adviseur brengt eerst je korte termijn uitgaven in kaart. Als je de korte termijn uitgaven in beeld hebt, kun je plannen maken voor de lange termijn. Dat kan door het vaststellen van een spaarplan of door het inzetten van financiële producten. Wij kunnen je daarbij helpen. Wij kennen de financiële markt en de wet –en regelgeving als onze broekzak en kunnen je behoeden voor de nodige teleurstellingen of misstappen.
  1. Je eigen woning slim financieren Een huis kopen is voor veel mensen een van de grootste uitgaven in het leven. Wij zoeken uit wat voor jou de beste voorwaarden, de laagste rente en verantwoorde kosten zijn. Met deskundig advies kun je vaak duizenden euro’s besparen op je (hypotheek)kosten. Als onafhankelijk financieel adviseur stellen wij jouw belang voorop en niet het belang van externe partijen!
  1. Meer geld voor later door belastingaftrek Zelf meer pensioen opbouwen door het slim opbouwen van vermogen is vaak aftrekbaar van de belasting. Wij brengen dat voor jou in kaart, zodat je straks meer te besteden hebt!
  2. Vinger aan de pols Jouw situatie kan natuurlijk veranderen. Denk aan het verlies van werk, een echtscheiding of een grote aankoop. Dat heeft gevolgen voor je situatie en je financiële planning. Het is daarom belangrijk om samen met je financieel adviseur tussentijds een vinger aan de pols te houden en zo nodig bij te sturen.


Wil jij jouw financiële toekomst veiligstellen?
Wij helpen je graag om jouw bezit te beschermen en te laten groeien. Een investering in een onafhankelijk financieel advies, verdien je meestal dubbel en dwars terug!
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Peter Postma,

0515-335142
mailen

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken