#ms-container-62f774-9d.ms-container–background:before { background-color: transparent; }

Het up to date houden van jouw verzekeringen

Wij zijn blij met jou als klant en wij willen dat jij nog lang klant bij ons blijft. Behalve dat onze samenwerking goed voelt moeten jouw producten ook goed zijn en blijven. Wil je weten hoe wij dit doen? 

Digitale vragenlijsten
Wij hebben digitale vragenlijsten ontwikkeld waarmee we jou en onze andere klanten vragen stellen over een product wat je bij ons hebt lopen. Hierbij vragen wij of er veranderingen zijn in jouw situatie of wensen. Met jouw antwoorden kunnen wij inschatten of er uitgebreider contact of advies nodig is. Is er niks veranderd en heb je geen vragen? Dat kan uiteraard ook en dat leggen wij ook vast.

Voorbeeld
Stel je verhuurt jouw eigen woning een paar keer per jaar via Airbnb. Het is van belang dat wij dit doorgeven aan jouw verzekeraar. Doen wij dit niet en is er toch schade, dan kan de verzekeraar de uitkering weigeren. Daar zit jij uiteraard niet op te wachten. Wellicht heb je er zelf niet aan gedacht om ons te informeren. Door de vragenlijst periodiek in te zetten willen wij problemen voorkomen. 

In de praktijk
Op dit moment zijn wij bezig iedereen te berichten over de opstalverzekering. In de 1e helft van 2021 gaan wij iedereen berichten over de rechtsbijstandsverzekering en de autoverzekering.  Zo plannen wij elk kwartaal producten in. Afhankelijk van het aantal producten wat je bij ons hebt lopen krijg je dus 1 of meerdere berichten. 

Heb je hier vragen over? Of wil je doorgeven hoe je dit ervaart? Wij horen graag van jou.

#ms-container-131e8e-b0.ms-container–background:before { background-color: transparent; } @media screen and (max-width: 39.9375em) { #ms-container-131e8e-b0 { padding-top: 1rem; padding-bottom: 1rem; } } @media screen and (min-width: 40em) and (max-width: 63.9375em) { #ms-container-131e8e-b0 { padding-top: 2rem; padding-bottom: 2rem; } } @media screen and (min-width: 64em) { #ms-container-131e8e-b0 { padding-top: 2rem; padding-bottom: 2rem; } }