Header Bergman Postma1

Even voorstellen Marco van der Zee

Marco van der Zee, nieuwe medewerker zakelijke verzekeringen & risicobeheer

Sinds augustus maakt Marco van der Zee (39) uit Sneek deel uit van het team van Bergman & Postma. Marco ondersteunt Michel bij de sectie zakelijke verzekeringen en risicobeheer en is samen met hem aanspreekpunt voor ondernemers. Marco: “Wij werken nauw samen, zijn elkaars klankbord en kennen beiden de specifieke situatie van al onze klanten door en door.”

‘Ik krijg hier de ruimte’

De afgelopen 9 jaren werkte Marco als specialist in zakelijke verzekeringen bij een ander verzekeringskantoor. Totdat hij gevraagd werd om het team van Bergman & Postma te komen versterken. Marco: ”Dit is voor mij een mooie nieuwe uitdaging. Ik krijg hier de ruimte om mezelf verder te ontwikkelen, door te groeien en met dit team iets moois op te bouwen. Met mijn ervaring kan ik Bergman & Postma helpen met hun bedrijfsontwikkeling. Doel is om de dienstverlening, samen met het hele team, naar een nog hoger niveau te tillen.”

Werkzaamheden Marco

Marco zal zich richten op alle binnendiensttaken van de sectie zakelijke verzekeringen en risicobeheer. Hij bereidt de afspraken van Michel voor, maakt offertes, onderhandelt samen met Michel met verzekeraars over scherpe tarieven en voorwaarden, zorgt voor het aanvragen of wijzigen van dekkingen en behandelt de zakelijke schades. Marco is 40 uur per week op kantoor aanwezig als aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe relaties.

Klanttevredenheid en groei

De sectie zakelijke verzekeringen en risicobeheer is een belangrijk onderdeel binnen Bergman & Postma. Dat zal ook in de toekomst zo blijven. Naast een groei in zakelijke verzekeringen en risicobeheer is een zo hoog mogelijke klanttevredenheid een belangrijke doelstelling. Met de nieuwe bezetting en rolverdeling krijgt Michel de ruimte om zich meer bezig te houden met risicobeheer voor nieuwe en bestaande zakelijke relaties. Bergman & Postma heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de ambities met de komst van Marco sneller en beter waargemaakt kunnen worden.

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken