Header Bergman Postma1

Even voorstellen: Saskia van der Weide

Saskia van der Weide (29) is vanaf maart 2017 het nieuwe gezicht bij Bergman Postma. Zij helpt particuliere klanten met het afsluiten van verzekeringen, wijzigingen en de schadeafhandeling.

Schot in de roos

Begin dit kalenderjaar liep ze tegen de vacature bij Bergman Postma aan: “Ik werkte voor een grote verzekeraar en was al een poosje op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat ik het persoonlijk contact met klanten miste. De vacature bij Bergman Postma bleek een schot in de roos.”

De beste oplossingen vinden

Tijdens haar eerste baan als directiesecretaresse bij een verzekeringskantoor maakte ze kennis met het verzekeringsvak. Het boeide haar en via een avondstudie haalde ze haar diploma’s. “Nu kon ik daadwerkelijk aan de slag in de verzekeringen en het bleek mij ook echt te liggen. Ik help graag mensen op weg en ik vind het leuk de beste oplossingen voor hen te vinden.”

Ervaring opdoen

De afgelopen drie jaar werkte ze voor een grote verzekeraar op diverse afdelingen.
“Zo’n grote organisatie is een stuk anoniemer. Ik had hier geen contact meer met particuliere klanten maar met tussenpersonen. Het was goed om die ervaring op te doen, ik heb er veel van geleerd.”

Vak eerlijk uitoefenen

Ze voelt zich thuis in het team van Bergman Postma: “De sfeer is goed en de lijnen zijn kort. We hebben veel contact met elkaar. Ik kan me vinden in de manier waarop wij hier met klanten omgaan: warm en persoonlijk. Het vak eerlijk uitoefenen, daar draait alles om. Daar sta ik voor 100% achter.”

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken