Diederik van Herk en Doutsen Gerbrandy

Diederik van Herk en Doutsen Gerbrandy wonen samen in Sneek en zijn de ouders van een tweeling van anderhalf jaar oud. Hun schadeverzekeringen lopen via Bergman & Postma Financieel Advies. Peter Postma hielp hen ook met het afsluiten van de hypotheek en doet voor hen jaarlijks de belastingaangifte.

‘Als er iets is met de auto, bel ik Peter gewoon’

Bergmanpostma consumenten

Doutsen: “We waren net afgestudeerd, kregen een gereguleerd leven en waren bezig met het opbouwen van een gezinnetje. Dan wil je zaken serieuzer aanpakken. Ook als het gaat om verzekeringen. Wij hebben geen verstand van wat je wel of niet moet verzekeren en Peter weet dat allemaal wel. Al eerder regelde hij voor ons de hypotheek.

Op een gegeven moment besloten we ook onze verzekeringen bij hem onder te brengen. Ook doet hij jaarlijks de belastingaangifte voor ons. We kunnen met al onze vragen bij hem terecht, of het nu over geld, hypotheken of verzekeringen gaat. Als er iets met de auto is, bel ik Peter gewoon. Hij regelt het voor ons.”

Diederik: “In ons nieuwe huis hadden we waterschade, we belden Peter en hij regelde alles nog dezelfde dag. Dat gaf ons heel veel rust. Laatst ving ik iets op over een heel goedkope autoverzekering, goedkoper dan die van ons. Dan bel ik Peter op om te vragen hoe het zit.

Hij legt dan uit dat het wel kan, zo’n goedkope verzekering, maar dan zijn inzittenden bijvoorbeeld niet meeverzekerd. Hij legt alles rustig uit. Je krijgt daadwerkelijk advies en uiteindelijk ben jij degene die de beslissing neemt. Het is ook prettig dat alles via één partij loopt die jou altijd te woord staat als dat nodig is. We weten gewoon dat het goed zit.”

wij helpen jouw lastige zaken

begrijpelijk te maken