Blijf op de hoogte:

Onbezorgd met de auto op vakantie?

Daar sta je dan langs de snelweg in Frankrijk….. Met een autoverzekering of doorlopende reisverzekering bij Bergman Postma is hier gelukkig snel wat aan te doen.   Bij de meeste autoverzekeringen kun je pechhulp meeverzekeren, zowel in Nederland als in Europa. Door te bellen met het noodnummer van de verzekeraar zorgt deze dat een lokaal bedrijf snel… Lees meer »

Tips voor een snelle schadeafwikkeling

Tips voor een snelle schadeafwikkeling Met jouw verzekeringspakket bij NH1816 ben jij goed verzekerd tegen schade. Een schade is altijd vervelend, ook al ben je goed verzekerd. Uiteraard staan wij voor jou klaar als je schade hebt en proberen wij jouw schade zo snel en eenvoudig mogelijk af te wikkelen. Wil jij weten wat je… Lees meer »

Hot item: de aflossingsvrije hypotheek

Had jij op 31-12-2012 reeds een hypotheek? Dan heb je onder voorwaarden nog recht op een aflossingsvrije hypotheek voor een deel van de totale hypotheek. De afgelopen periode is in de media veel gezegd en geschreven over de aflossingsvrije hypotheek. In dit artikel geven wij onze mening hierover. Is het zoals deskundigen roepen nu echt… Lees meer »

Financieel advies geeft grip op je toekomst

Pensioen, geldzaken, je hypotheek. Er zijn maar weinig mensen die zich daar graag mee bezighouden. We schuiven het liever voor ons uit. Dat is begrijpelijk, maar wel jammer. Sterker nog: je kop in het zand steken kan geld kosten. We geven je 5 goede redenen om financieel advies in te winnen bij een deskundige.  En… Lees meer »

Wij gaan verhuizen!

  Ons nieuwe bezoekadres per 03-07-2017 is: Westereems 14 8602 CR  Sneek 0515-335142 (ongewijzigd)   Ons postadres blijft ongewijzigd: Breewijd 39, 8602 CK te Sneek. Wij blijven bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer: 0515-335142. Vanaf de start van ons bedrijf werken wij vanuit ons kantoor aan de Breewijd. Door onze groei van de afgelopen jaren is het… Lees meer »