Houd je hypotheek opnieuw tegen het licht

Lees hier verder

Bergman Postma hypotheken

Een korte introductie video over hoe wij te werk gaan.

Een huis kopen is een belangrijke mijlpaal. Voordat je de sleutels van jouw nieuwe huis hebt, moet er het één en ander geregeld worden. Bergman & Postma doet dat voor jou. We zorgen dat we alle juiste documenten gereed hebben zodat jouw dossier tijdig beoordeeld kan worden.

'Een hypotheek die bij je past en waarvan je alle ins en outs begrijpt.
Bergman & Postma regelt dat voor jou.'

Advies

foto2Welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, hangt af van een aantal keuzes. Welke rentevorm past het beste bij jou? Wat is het meest verstandig qua aflosvorm en hoeveel ga je aflossen? Dat alles zetten we voor je op een rij en maken we inzichtelijk. Zodat je begrijpt waarop wij ons advies baseren en je precies weet waar je voor kiest. Wij geven jou advies waarbij we rekening houden met jouw wensen, de fiscale spelregels en de mogelijkheden van de verschillende producten op de markt.

Wijzigingen

Wanneer jouw situatie wijzigt, is het belangrijk dat je ons daarvan op de hoogte stelt. Omdat jouw financieel plan grotendeels gebaseerd is op jouw inkomen, is elke wijziging belangrijk.

Wij zijn dichtbij:
Van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Het verhaal van Bas en Tjarda

1.2

Bas Jillings en Tjarda de Boer kochten een nieuwbouwwoning in Folsgare. Peter Postma hielp hen met het afsluiten van de hypotheek en onderhandelde namens hen met de makelaar.

Lees het verhaal van Bas en Tjarda

blijf op de hoogte: